Ogłoszenie

Tutaj możesz wpisać treść ogłoszenia.

#1 2010-04-15 16:56:36

Ruper

Nowy użytkownik

Punktów :   

Hydra - ref link.

Witajcie, co niektórzy z nas w tym niestety  ja posiadają wewnętrzne IP, z tego wynika że nie możemy korzystać z opcji ref link w grze, bo administracja nie postarała się i nie dała nam takiej możliwości, natomiast część z Was posiada zewnętrzne IP i ma możliwość korzystania z ref linku. Mój post tyczy się właśnie tych z Was, którzy posiadacie zew IP. By nie tracić czasu na własnoręczne nabijanie swoich linków przez długi czas, jak to za pewne robicie, przedstawiam Wam szybszy sposób, który ułatwi Wam to.

Rejestrujemy się na stronie: www.idarionis.com:9500/ (trwa to zaledwie 1  minutę), logujemy się, klikamy w zakładke "Moje linki", w pierwszym okienku wklejamy swój ref link z gry, ustawiamy w jaki sposób chcemy się wymienić linkiem tj. automat/ręcznie i klikamy zatwierdź.
Aby móc wymieniać się linkiem musimy posiadać "kredyty", które uzyskujemy klikając w linki innych osób w zakładce "Wymiana linków" bądź robi to za nas  automat w zakładce "automat", aby mógł to za nas zrobić komputer musimy zezwolić mu na takie działanie w systemie zarządzania. Jeden kredyt odpowiada jednemu wejściu w nasz link. Dziennie nie posiadając pakietu premium mamy do dyspozycji 700 kliknięć co za tym idzie 700 kredytów.

Łatwy i szybki sposób na 500 tokenów każdego dnia dla niektórych z Was, nie wliczając niestety Mnie :-(

Artykuł jest zgodny z regulaminem, nie korzystamy
z programu do nabijania, lecz robimy to w szybszy sposób własnoczynnie.

Ruper.

#2 2011-04-16 11:11:24

rosolpikantny

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Hydra - ref link.

super sprawa ale jest jeszcze jeden taki system wymiany linków constellatio.net polecam

Stopka forum

RSS